I en lun naturperle i Lofoten selger vi nå hyttetomter fra kr 350.000,-

I idylliske Sanden hyttegrend har vi nå opparbeidede veier. Vann, kloakk og strøm er ferdig anlagt og de frittliggende hyttetomtene er byggeklare. De første naboene er faktisk allerede kommet under tak.

Du kan fritt velge blant Vikinghytters mange modeller. Det gjelder også Blåtannhytta fra det anerkjente arkitektkontoret NSW Arkitektur som er spesialdesignet for Sanden Hyttegrend.

Vi leverer byggesett, ferdigoppsatte råbygg eller helt nøkkelferdig.

Kart over Sanden hyttefelt
Klikk her for å åpne kart i google maps

Slik kommer du til Sanden hyttegrend:

 1. Ta av fra E10 på østsiden av Raftsundet mot Digermulen.
 2. Passer Digermulen og ta av ved skilt mot Pundslett/Årstein.
 3. Passer Pundslett og ta av mot Sanden ved visningsskilt.
 4. Kjøreturen tar 30 min.

Alt det du trenger

Sanden er en hyttegrend som har kjørevei helt fram. I nær omkrets finner du alt som vil forsterke hytteopplevelsen. Digermulen har 350 innbyggere, kirke, lokalbutikk, bensinstasjon og god havn. Ved Pundslett, 10-15 minutters gange fra Sanden, er det en moderne småbåthavn med god parkering, vann og strøm.

Midt i smørøyet

Med bil kan du nå Svolvær og Sortland på en time og Harstad på knappe to timer som blir kortet ned med 30 minutt når nye E-10 blir ferdig. Skaffer du deg båt kan du nå Svolvær på 15-20 minutter og da har du passert idylliske Risvær på turen. Du drar også raskt til Tranøy, Hamarøy og Offersøy og ikke minst de spektakulære Svellingan med sitt mylder av øyer.

Du kan knapt ønske deg noe mer om du ønsker naturopplevelser og rekreasjon. 

De spesialdesignede Blåtann-hyttene inneholder:

 • Stor stue og kjøkken med panoramautsikt
 • Tre soverom, hvorav to doble, pluss en åpen mesanin 
 • for barn eller gjester.
 • Stort bad og badsute
 • Tørkerom og garderobe
 • To utvendige boder
 • Terrasser mot øst og syd på 22 kvadratmeter
 • Overdekket uteareal

Kjøretider fra Sanden:

Digermulen: 10 minutter. Svolvær: 1 time

Sortland: 1,5 timer. Harstad: 2 timer

Drømmesommer på Sanden

– flyttet inn i ny Blåtannhytte 19 .juni i år.

Ketil Dragsten og kona Elisabeth Andorsen fikk en drømmesommer på sin nye Blåtann-hytte i  Sanden. – Den stod ferdig akkurat til vi tok ferie og det ble fire fantastiske uker i det spesielle året da vi alle måtte være hjemme på grunn av Corona, sier Ketil Dragsten.

Han og kona flyttet fra Oslo til Svolvær for noen år siden. – Jeg er opprinnelig fra Trondheim og kona er fra Svolvær. Vi kom til at livet i nord passet best i oppveksten for barna våre. Parets to  gutter Sebastian (17) og Oliver (14) har også satt pris på hyttelivet etter at de som familie opp igjennom har testet ut ulike feriemåter: Sydenferie, bobilferie og hytteliv i leid hytte. – Egen hytte kan vi også bruke i helgene og i godværsperioder kan vi bo på hytta og kjøre inn til jobbene våre i Svolvær. Vi vil ikke slutte å reise, men hyttelivet gir større fleksibilitet. Vi  har fått et sted for nærhet tilpasset det vi liker best og kan bygge familietradisjoner som etter hvert er blitt viktig.

Blågrønt hav og kritthvit strand
Hytta de har bygd er en arkitekttegnet Blåtann-hytte fra anerkjente  NSW Arkitektur. Den er på 85 kvadratmeter, har tre soverom og en fantastisk utsikt. – Den er 5 meter fra blågrønt hav og kritthvit strand. Hytta har mye glass i fronten og også glass i gelenderet på terrassen. Det gir maksimal utnyttelse av utsikten, mens de tre soverommene er lagt i bakkant mot fjellet. Hytta har svært praktiske og miljøvennlige løsninger som kjennetegner ei Blåtann-hytte.

Nært havet, fjellene, småbåthavna og butikk
Vi har båt og har båtplass på brygga i Pundslett bare fem minutter fra hytta. Vi fisker sei, torsk og har mistet ei kveite, men nå vet vi hvor den står og vi ser frem til kveitemiddag også. Bak hytta kan vi på halvøya raskt nå topper som Breitind og Årsteintinden og på fastlandet Holandstinden. Her får vi  opplevelser på havet og i fjellene uten å bruke mye tid. Det er også veldig praktisk at det er nærbutikk i Digermulen bare 15 minutter unna hytta, sier Dragsten.

Men er det sant at her er bedre klima enn ellers i Lofoten?
I sommer har det vært fantastisk, men vi har vært her for kort tid til å vurdere sannhetsgehalten i utsagnet. Så her må jeg bruke naboen som sier at det er dager han går i shorts her i Sanden og må bruke varmekjeldress ellers i Lofoten.

Fargespillet i naturen
I noen uker nå har vi plukket blåbær og multebær. De blå og gule bærene som er så gode og næringsrike. Trærne endres fra grønt til gult og inn mot vinteren gleder vi oss til det sort/hvite landskapet. Kanskje får vi en storm også der vi kan få sett havets råskap på nært hold. Hyttelivet har så langt blitt slik vi håpet og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Ketil som opplever Sanden som et vakkert sted med en øredøvende stillhet . Et sted som gir alt det de drømte om med hyttelivet.

For mer informasjon:

Arnulv steinsvik
HYTTEKONSULENT

 920 28 917