Blåtann-serien

Moderne og tett på naturen

LES MER OM BLÅTANN-SERIEN

Dette er en moderne hytteserie, utviklet i samarbeid med Narud Stokke Wiig (NSW) som er ett av landets mest innovative arkitektmiljøer. Blåtann-serien er inspirert av den danske kongen Harald Blåtann (930-987), i dag kanskje mest kjent for å ha gitt navnet sitt til den moderne blåtann-teknologien, Bluetooth. Med navnet «Blåtann» ønsker vi å videreføre stolte viking-tradisjoner med et skarpt blikk på fremtiden!

I Blåtann prioriteres kvalitet i materialer og håndverk høyere enn det å bygge store, prangende hytter. Dette er med på å redusere det miljømessige fotavtrykket til hyttene, gjennom å forbruke minimalt med materialer, og sørge for minst mulig varmetap og energiforbruk.

Med inspirasjon fra vikingene, som var dyktige håndverkere og levde tett på naturen, har vi utviklet moderne hytter tilpasset dagens hyttemennesker. NSW har gjort sine moderne tolkninger av vikingenes måte å tenke og arbeide på. Samtidig gjenspeiler hyttene norske holdninger både i utførelse og utforming. Høy håndverkskvalitet og norske materialer viderefører vikingenes tradisjoner. De er tilpasset norsk natur både ved sjø og fjell.

Dette gir alle muligheter til å få oppleve det gode hytteliv.

Volva-serien

Klassisk og tett på naturen

LES MER OM VOLVA-SERIEN

Volva-serien er en hyllest til vikingkvinnene og til norsk hyttetradisjon. Volvene var mektige og betydningsfulle kvinner med høy status i vikingtiden. De var «bedriftseiere» på store vikinggårder og hadde også den gode egenskapen at de kunne se både fortid og framtid. Vår «Volva»-serie skal akkurat det; ta vare på det beste fra norsk hyttetradisjon og bygge videre på den i våre moderniserte klassikere.

Volva-modellene er bygget etter nordnorsk byggeskikk, av førsteklasses materialer og med de beste tekniske løsningene. De bygges etter et elementsystem som gjør monteringen enkel. Veggene er ferdig kledd, og vinduene er ferdig innsatt. Ingen av elementene er over 80 kilo så oppsettet gjøres enkelt av to personer. Hytta kan være satt opp og tett i løpet av en helg.

Vi leverer byggesett, ferdig råbygg eller nøkkelferdig hytte.