Blåtann-serien

Moderne og tett på naturen

LES MER OM BLÅTANN-SERIEN

Dette er en moderne hytteserie. Den er utviklet i samarbeid med Narud Stokke Wiig (NSW) som er ett av landets mest innovative arkitektmiljøer. Blåtann-serien er inspirert av den danske kongen Harald Blåtann (930-987). Harald Blåtann kristnet Danmark og samlet Norge og Danmark. I dag er han kanskje mest kjent for å ha gitt navnet sitt til den moderne blåtann-teknologien, Bluetooth. Hans rune-initialer HB er med i Bluetooth-logoen. Med navnet «Blåtann» ønsker vi å videreføre stolte viking-tradisjoner med et skarpt blikk på fremtiden!

Med inspirasjon fra vikingene, som var dyktige håndverkere og levde tett på naturen, har vi utviklet moderne hytter tilpasset dagens hyttemennesker. NSW har gjort sine moderne tolkninger av vikingenes måte å tenke og arbeide på. Samtidig gjenspeiler hyttene norske holdninger både i utførelse og utforming. Høy håndverkskvalitet og norske materialer viderefører vikingenes tradisjoner.

Med «Blåtann»-hyttene kan du lett utvide arealene etter behov da hyttene er bygd opp rundt tre moduler og tilrettelagt for utvidelser. De er tilpasset norsk natur både ved sjø og fjell.

Serien har en utgangsmodell som dekker alle behov, og som lett kan bygges større – nå eller senere. Dette gir alle muligheter til å få oppleve det gode hytteliv.

Blåtann-hyttene ble svært godt mottatt da de ble lansert i 2010. Nå i 2017 har NSW videreutviklet planløsningene og fått til mer skjerming av inngangsparti, flere vinduer og overlys på hemsen som gir lys fra flere himmelretninger. Noen modeller har fått kjøkkenøy vendt mot utsikten som fungerer godt sosialt når man lager mat. I det hele tatt er de moderne hyttene blitt enda mer tilpasset behovene og fremstår som markedets mest fleksible og funksjonelle hytteløsning.

Volva-serien

Klassisk og tett på naturen

LES MER OM VOLVA-SERIEN

Volva-serien er en hyllest til vikingkvinnene og til norsk hyttetradisjon. Den er utviklet gjennom hundre års erfaring i byggebransjen. De klassiske modellene, som nå kommer i nye versjoner, var selve grunnlaget for oppstarten av hytteproduksjon hos Steinsvik Hus & Entreprenør.

Volvene var mektige og betydningsfulle kvinner med høy status i vikingtiden. De var «bedriftseiere» på store vikinggårder og hadde også den gode egenskapen at de kunne se både fortid og framtid. Vår «Volva»-serie skal akkurat det; ta vare på det beste fra norsk hyttetradisjon og bygge videre på den i våre moderniserte klassikere.

Volva-modellene er bygget etter nordnorsk byggeskikk, av førsteklasses materialer og med de beste tekniske løsningene. De bygges etter et elementsystem som gjør monteringen enkel. Veggene er ferdig kledd, og vinduene er ferdig innsatt. Ingen av elementene er over 80 kilo så oppsettet gjøres enkelt av to personer. Hytta kan være satt opp og tett i løpet av en helg.

Vi leverer byggesett, ferdig råbygg eller nøkkelferdig hytte.