Den gode samtalen

Den gode samtalen

Den gode samtalen

Skal vi feire neste jul i egen hytte?

Jula har alltid vært en høytid for de gode samtalene og de store beslutningene. Slik er det også nå når familien samles. De unge som er flyttet ut vender hjem og man får endelig tid til dialog om små og store ting.

Sånn har det vært helt fra vikingetida. Vinteren for tusen år siden var hard og langdryg, frost og snø la seg over landet. Vikingene, med sine solide håndverkstradisjoner, søkte sammen i sine mørke hus og pakket seg inn i skinnfeller for å holde varmen. All frykt for fremtiden ble glemt og vikingene fråtset hemningsløst, mens de feiret midtvinterdagen 12. januar, hyllet solens tilbakekomst og de norrøne gudene. Men kanskje det aller viktigste var å få gjester og besøk utenfra. De som kunne fortelle historier fra fjerne strøk, siste nytt fra verden der ute og hva dette – som vel i dag ville blitt kalt trender – gir av trusler og muligheter fremover. Tidene har forandret seg. Velstanden er større, mulighetene flere og for mange oppleves valgfriheten så mangfoldig at det kjennes godt å få ungene hjem for den gode samtalen i julas velsignede ro.

Leveransebeskrivelse blåtann

Det gode, frie, samlende livet på hytta.

Vi vet etter hvert av erfaring at det er våre små og store valg som til sammen blir våre liv. I hvert fall den delen av livet som vi selv kan styre. Og nå dreier kanskje samtalene seg om hvor vi skal bo i landet. Om vi skal bo i eneboligen eller flytte i leilighet. Hvor skal vi finne ro, og hvor kan familien samles best i årene fremover? I en stadig mer hektisk hverdag opplever flere at det er i møte med naturen og på hytta at roen er størst, at terskelen for å gjøre ting på tvers av generasjoner er minst. Det er derfor mange skaffer seg ei hytte på fjellet eller ved havet. Der skapes det nye tradisjoner, bygges sterkere bånd i familien, mellom barn og voksen… Så det er kanskje et godt tema for årets gode julesamtale? Skal vi feire neste jul i ny hytte? Skal vi endelig ta steget og realisere drømmen om det frie, gode og samlende livet på vår egen hytte?

Vi i Vikinghytter står klare til å hjelpe dere med råd, veiledning og gode hytteløsninger. Gjennom to hytteserier har vi videreført vikingenes måte å tenke på. Her har vi tatt hensyn til norske hyttetradisjoner og samtidig lagt vekt på det moderne menneskets behov for komfort og personlig smak. Det er blitt til to serier som vi er svært stolte av; Volva-serien er klassiske norske hytter, utviklet gjennom en hundreårig tradisjon i Steinsvik hus. Blåtann-serien er moderne hytter utviklet av Narud Stokke Wiik (NSW) som er ett av Norges mest innovative arkitektkontorer.

Vi ønsker dere alle en riktig god samtale, ei god jul og et godt nytt år. Måtte alle familiens mål og drømmer gå i oppfyllelse i året som kommer.

Med vennlig hilsen:

ANDERS JØRGENSEN

Spørsmål?

RUNE ANDERSEN
Hyttekonsulent

476 96 409

Skriv inn dine opplysninger og Rune tar kontakt!